Název | Množství a jednotka |
---|---|
vepřová plec | 1 kg |
krkovice uzená | 300 g |
kysané zelí | 500 g |
velká cibule | 3 ks |
mletá sladká paprika | 11/2 lžíce |
pálivá paprika | 1 lžička |
pepř | |
drcený kmín | 1 lžička |
bobkový list | 2 ks |
hladká mouka | 11/2 lžíce |
sádlo | 3 lžíce |
sůl |
Postup: Rozinky přelijeme horkou vodou nebo rumem a necháme nabobtnat. Kaštanovou mouku... zobrazit recept
Postup: Ve větší míse smícháme mouku, solamyl, prášek do pečiva a cukr. Přidáme sůl,... zobrazit recept
Postup: Mascarpone vyklopíme do vyšší mísy, přidáme cukr, půlku tekuté šlehačky a... zobrazit recept
Postup: Větší pórek očistíme, odkrojíme tuhé tmavé části, ostraníme první vrtstvu,... zobrazit recept
Postup: Gothajský salám (vcelku) nakrájíme na silnější, asi 1,5 cm plátky. Do každého... zobrazit recept
Bazalka je aromatická rostlina z čeledi hluchavkovitých. Kvete od června do září. Je původem z Indie a z dalších vlhkých tropických regionů Asie, kde byla pěstována více než 5000 let. Již ve starověkém Řecku ji používali též k... zobrazit článek
Restaurace Club Slunečnice je vyhlášena svým příjemným, stylovým prostředím a...